Boeken doneren


UPDATE: Veel mensen zijn aan het opruimen geslagen, dus we zijn redelijk voorzien. Vandaar dat we je willen vragen wat foto’s op te sturen. Ook willen we ons netjes aan de regels houden, dus komen we pas langs als het echt kan.

Heb jij nog veel oude kinder- en leesboeken in de kast staan en weet je niet wat je er mee moet doen? Doneer ze aan ons!

In Nederland en daar buiten staan veel boeken ongebruikt in de kast. Vaak weet je niet meer wat je er mee moet, en weggooien is ook zonde! je kan ze uiteraard altijd naar de kringloopwinkel brengen: veel boeken van de laatste 10 jaar zijn daar zeer welkom. Maar wat doe je met die boeken uit de jaren ’30 t/m ’90? Die leest niemand meer tegenwoordig. Maar nu is er een oplossing. Wij zijn er heel erg blij mee!

Wij kunnen alle oude boeken hard gebruiken om er nieuwe notitieboekjes van te maken. Vooral jouw oude lees- en kinderboeken!

TIP: Kijk even in onze webshop naar de kaftwerken die we verkopen. Lijken deze op de boeken die je hebt? Mooi! We hebben een aantal criteria bepaald om vast te stellen of jouw boeken bij ons een nieuw leven kunnen krijgen. We zien vaak dat kringloopwinkels en opkopers niet weten wat ze met de echt oude boeken moeten doen. Natuurlijk: er zijn nog verzamelaars in Nederland, die een oud boek met liefde in de kast zetten en bewaren. En eerste drukken: die gooi je niet zo maar weg. Maar het overgrote gedeelte van de boeken, zijn boeken die niemand meer wil hebben. Maar wij wel!

Heb jij een kringloopwinkel?
Ben je opkoper?
Of kom je op een andere manier vaak aan oude boeken waar je vanaf wilt?

Laat hier je e-mailadres achter en we nemen contact met je op! Je kan je boeken ook altijd met de post naar ons toesturen. We komen dan graag tegemoet in de verzendkosten.